Puheenjohtajan palsta

Arvoisat jäsenet !

Hyvää alkanutta vuotta kaikille.

Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet poikkeuksellisia. Korona, mokoma, ei ole sallinut toimintoja niin kuin on suunniteltu. Paljon on myös poistunut aktiivijäseniä keskuudestamme. Myös kaksi entistä puheenjohtajaa. Ikä on myöskin ollut yksi syy tapahtumiin. Toivotaan, että alkanut vuosi saisi meidät taas liikkeelle harrastusten pariin ja kaikkeen toimintaan.

Yhdistys on kuitenkin selvinnyt tästä ajasta melko hyvin ja kiitos siitä kuuluu kaikille jäsenille sekä Jaanalle vaikean ajanjakson hoidossa. Yhdessä olemme yhtä kuin Lasvel. Tehdään siitä yhdessä toimiva ja paikka kaikille meille.

Vielä haluan toivottaa hyvää ja siunauksellista vuotta kaikille ja ennen kaikkea terveyttä.

Milja Vaittinen

Edellisen puheenjohtajan tervehdys

Vuosi vaihtui ja Lasvel sai taas tutun ja turvallisen Miljan puheenjohtajaksi. Hyvä näin. Kerroin jo keväällä hallitukselle etten jatka enää seuraavalle kaudelle. Koin etten pysty olemaan tarpeeksi mukana toiminnassa, koska työelämä on vielä minulle etusialla. Kiitos näistä parista puheenjohtaja vuodesta, ne olivat hyvin opettavaisia ja antoisia. Matkatytöissä jatkan ja koitan olla siellä enemmän mukana järjestämässä monipuolisia matkoja jäsenille.

Hyvää vuotta 2023 koko jäsenistölle

Jaana